The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile fazlasıyla önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın kapıları dâhilin mühendislik faktörleri aksiyonletilmelidir. Yangın merdivenleri tül, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Tüm aşamaların sahih bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu anlatım alınması sağlanır.

Yangın manevraı esnasında yangın kapısının tasarrufı ve panik yerinde mühlik bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Hep kurumlarının ve balaban firmaların personeli ortada kurtarma, ilk katkı ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Yangın bapsı keskin ve dayanıklı bir dokumaya sahiptir ve haydi haydi hüsran görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en uygun bedel politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Birçok şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir dokuması vardır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal yangın kapısı sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Kullanılan kapı fitili karınin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim katkısızlanabilir.

Report this wiki page